serviceguru | spelenderwijs service minded
 
 

Service wordt voor klanten alsmaar belangrijker. Service kan de relatie máken. Of breken. Het is steeds vaker de dobber waar de klantrelatie op drijft. Organisaties doen er dus verstandig aan om te werken aan steeds betere service. ServiceGuru helpt daarbij door het servicebewustzijn te prikkelen. Door inzicht in de werking van service te verhelderen. En door te inspireren tot excellente service.

150 vragen, 25 praktijkcases en 25 service reminders doorgronden vrijwel alle facetten van service. Ze zorgen spelenderwijs voor de dialoog (dialogue learning) en stimuleren storytelling over excellente service. De servicevragen zijn er in twee moeilijkheidsgraden die 2 of 4 punten opleveren. De service-cases leveren 6 punten op. Het spel wordt geleid door een spelleider en speel je bij voorkeur met vier spelers of vier teams van spelers. De speler (het team) met de hoogste score wordt ServiceGuru en nummer twee mag zichzelf ServiceXpert noemen. Nummer drie wordt benoemd tot ServicePro en nummer vier is de ServiceRookie.

Het spel is bedoeld voor directie, managers en medewerkers die betrokken zijn bij de service die hun organisatie verleent. Het kan worden ingezet bij clinics, trainingen, intervisies, coaching, kick offs, bewustwordingssessies, werkoverleg etc.

 

ServiceGuru is onder meer gebaseerd op De Tao van Service, de Gouden Oor Standaard, de Customer Service Excellence Standard en de Europese richtlijn voor Service Excellence (CEN/TC 420).